18 Ekim 2009 Pazar

Unutma Çocuk!



Bir Soru...


Hayatındaki en güvendiğin erkeğin (en güvendiklerinden biri değil) ,hayatında en çok değer verdiğin,sevdiğin kadına olan ihanetini öğrenirsen (omuzlarında katmer katmer yük ile) ne olur?


Cevap...


Ellerin titrer ve dizlerin.Vücudunun yükünü taşımaya yetmez gücü,oturmak istersin midenin bulantısı kulak çınlaman dinsin.Karışırsın bir müddet,sokaklara vurursun ardından kendini.Temiz hava alayım dağılayım diyerek ve yanından geçen mutlu çiftlerin yüzlerine bakarak yanındaki adama güvenmemesi gerektiğini bilerek.


Şimdiye kadar öğrendiğin güven,namus,adalet kavramlarını öğretenin en büyük adaletsizliğin başını çektiğine şahit olarak ve içindeki sapasağlam duran özgüveninin fay hattı boyunca sarsıldığını duyarak ama kimseye duyuramadan...


Bulutlar var içimde

Gözlerim yağdı yağacak

Farzetsem ki herşey yalan

Yaşanmışlığın ve aldanmışlığım da

Tüm günahlarını gizlemiş toprak

Acın

Üzerindeki ağırlıkla gün be gün artar

Ve

İşitmez çığlıklarını iyi insanlar

Çünkü senin ruhunda karanlıklara batmış

Kayıp bir kent var...



3 yorum:

Felicity dedi ki...

insanlardan cok sey beklememek gerekiyor, her sey olabiliyor.. sadece sadece kendine guven, oldugun gibi kalabilmek icin caba sarf et.. gerisini anlayisla karsila.. insan bu, zayif bir varlik..

Sam dedi ki...

yeniyetme çağlarımda olsaydım çok daha travmatik olabilirdi.Şimdi sadece boğazımda bir düğüm,içimde kabarcıklar sessiz kalarak karşılayabiliyorum olanları.Olgunluk bu olsa gerek...

Felicity dedi ki...

Olgunluk galiba olaylari, insanlari oldugu gibi kabul edebilme..cok zor olsa da bazen.biz kendimize mukayyet olalim sadece en onemlisi bu..